Jdi na obsah Jdi na menu
 

Horské chaty Jitřenka I. Jitřenka II. Jitřenka III. které jsou od sebe vzdáleny cca 200m se nachází v Perninku v Krušných horách, vzdáleného 25km od Karlových Varů, 10km od  přechodu v Potůčkách a 12km od hraničního přejezdu na Božím Daru. Do obce je vlakové, autobusové spojení. Cca 200m od chaty se nachází restaurace kde se dobře najíte. Je zde i skiareál Velflink a skiareál Nádraží i desítky kilometrů upraveních běžecký tratí. Nově vybudované cyklostezky. Cca 3km od Perninku je v obci Pstruží čtyřsedačková lanovka, která vás vyveze do nově vybudovaného skiareál Plešivec. V Perninku se nachází dračí skály. V Horní Blatné se nachází vlčí jámy Blatenská rozhledna i muzeum o těžbě cínu. V Jáchymově se nachází Aquacentrum Agricola kde je Kneippův chodník a tobogán i saunový svět, kde jsi krásně odpočinete.

penzion-jitrenka-pernink-i-m.jpg
Vybavení Jitřenka I.:
Chata nabízí 5 pokojů se společným sociálním zařízením - 2 dvoulůžkové, 2 třílůžkové a jeden čtyřlůžkový dále společenskou místnost a vybavenou kuchyn i myčkou na nádobí . Pobyt  s domácím zvířetem je možný.

 

 

Vybavení Jitřenka II.:penzion-jitrenka-pernink-ii-m.jpg
Chata nabízí 3 čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, dále společenskou místnost a vybavenou kuchyňku s myčkou na nádobí. Pobyt s domácím zvířetem je možný.


 

 

Vybavení Jitřenka III.:budova_m.jpg
Chata - novostavba nabízí 3 čtyřlůžkové apartmány s kuchyňkou a s vlastním sociálním zařízením, dále společenskou místnost. Možnost parkování u objektu. Pobyt s domácím zvířetem je možný.

Těšíme se na Vaší návštěvu.